Калоян Ханджийски: Ще бъда себе си, ще казвам истината, дори да боли

С №66 да спрем заедно корупцията, да направим така, че децата ни да останат тук, да направим града по-красив, по-красиво място и да живеем всички заедно в общия си дом. Това призова кандидатът за кмет Калоян Ханджийски при откриването на кампанията в Благоевград.

Сред приоритетите му са намаляване на данъците, стимули към инвеститори, връщане на доверието към институциите, градоустройство, подобряване на околната среда.

„Ще бъда винаги себе си и не се съмнявайте ще казвам истината, дори и да не се харесва на някои. Моят най-голям успех е, че мога да се гледам без притеснение в огледалото, да поздравявам с вдигната глава съгражданите. Политиката е маратон, а не кратко бягане. Трайно Пеевски пусна корени тук, мисли да се настани, но ние ще се борим с него“,  заяви пред симпатизанти и кандидати за съветници от Демократична България Ханджийски.

Той е  оптимист  за Благоевград и ще продължи да се бори за Благоевград.

А за хората в листата Ханджийски е убеден, че са чудесни професионалисти. Разчита на тях, защото са сериозни хора, той адмирира всеки един от тях да застане с лицето си,  пожела им успех и изрази надежда дясното обединение да се поздрави с добри резултати, „за да бутне порочното правителство“.

За гласовете на благоевградчани ще се борят общо 11 кандидати за общински съветници от „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ“.

Водач на листата е Калоян Ханджийски, след него се нареждат Христо Смилков, Николай Куколев, Катя Симеонова-Гошева, Мирослав Чолев, Александър Тодоров, Екатерина Стефанова, Василиса Валеова, Румяна Кръстева-Джолева, Георги Мавродиев и Атанас Божинов.

Да подкрепи съпартиеца си в Благоевград дойде и генерал Атанас Атанасов, съпредседател на политическото обединение „Демократична България“. Промяната в Благоевград е абсолютно необходима и тя може да дойде само от „Демократична България“, заяви ген. Атанасов.

ПРЕДИЗБОРНА ПУБЛИКАЦИЯ

купуването и продаването на гласове е престъпление

 

 

 

 

 

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *