Кандидатът за кмет на Благоевград Калоян Ханджийски близо до съгражданите си

Кандидатът за кмет на Благоевград Калоян Ханджийски единствен застана лице в лице с жителите в града.

С болка благоевградчани коментираха, че техни роднини и деца са напуснали Благоевград, за да търсят препитание в чужбина или столицата.

„Запознат съм с проблемите в Благоевград. Именно затова желая да бъда близко до съгражданите, да чуя от тях и хубавото и лошото в ежедневието им“, заяви Калоян Ханджийски.

Той раздаде днес флаери с номер 66 за кмет и общински съветници от Демократична България. Благоевградчани му пожелаха успех на вота и го припознаха като част от тях.

„За да възкресим Благоевград и създадем добре платена работа, ще се трудя денонощно за опазване и подкрепа за местния бизнес, както и привличане на нови инвестиции с високи средни заплати. Аз и хората в екипа ми имаме контакти с десетки инвеститори, които много искат да дойдат в Благоевград, но не желаят и да чуват за сегашния кметски екип“, коментира кандидат-градоначалникът Калоян Ханджийски.

Сред приоритетите в управленската програма на Ханджийски са:

✅ разтоварване на бизнеса от административната тежест и разходи – такси, лицензи, разрешителни и всякаква бумащина

✅ намаляване на такса смет за фирми и юридически лица, които имат реална дейност и работници

✅ превръщане на Благоевград в привлекателно място за outsource, shared services и IT бизнес в сътрудничество с АУБГ и ЮЗУ

✅ отваряне на общината за всички способни хора и бизнеси и край на работата само с „приятелски“ фирми

„Подкрепете ме за кмет на Благоевград. В мое лице бизнесът и всички работещи ще имат добър приятел и партньор“, прикани кандидат-градоначалникът Калоян Ханджийски.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *