Синята къща става зелена

Емблематичната „Синя къща“ в Благоевград, която отдавна не е синя, става „зелена“.  Известната в близкото минало като клуб на СДС, а и като едно от най-оборотните заведения „синя къща“ беше предоставена за изхранване на футболистите на ФК „Пирин“. Най-вероятно тя ще бъде пребоядисана заради основния екип на орлетата, който е изцяло в зелено.

В момента тече усилен ремонт в заведението. Дружеството ще подбере персонала, но преди това ще се наложи помещенията да се ремонтират така, че обстановката да не е супер претенциозна, а навсякъде да има телевизори, за да могат клиентите да следят спортните събития.

С шампионски екип – бармани, сервитьори, главен готвач, готвачи и управител на ресторант, които си търсят в момента, целели изграждането на шампиони.

Припомняме, че на последното заседание ОбС-Благоевград  даде „Синята къща“ за безвъзмездно ползване на ОФК „Пирин“. Искането беше на управителя на дружеството Венко Попов. Също така местният парламент одобри искането на новите благодетели на футболен клуб  “Пирин” за създаване на общо дружество с 25 % общинско участие и 75 % притежание на фирмата рекламодател “Емирейтс Уелт”.

Предложението е на Ива Дацева – Уорън и съдружниците й за учредяване на АД ФК “Пирин”, в което да се влее досегашното ЕООД с управител Венко Попов.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *