Мелетата почнаха при първия дъжд

Четири катастрофи само за час станаха в Благоевградска област. Най-вероятната причина е  заради  дъжда.

Първата катастрофа е около 13:39 часа в района на с.Брезница. Ударили са се  два леки автомобила. По първоначална информация леко е пострадал водачът на единия автомобил. Транспортиран е в болницата в Гоце Делчев за уточняване на състоянието и оказване на медицинска помощ.

Три леки автомобила се удариха около 14:03 часа след с.Места в посока гр.Гоце Делчев . По първоначална информация леко са пострадали трима души, които са транспортирани в МБАЛ-Гоце Делчев за уточняване на състоянието и оказване на медицинска помощ. Движението в района се осъществява в едното пътно платно, като се регулира от намиращите се на място полицейски служители.

Около 14:16 часа на пътя между с.Дъбница и с.Сатовча е самокатастрофирал лек автомобил, който е излязъл извън пътното платно. В резултат на инцидента  е пострадала водачката на автомобила, която не е с тежки наранявания.

Около 14:45 часа в района на отбивката за с.Елешница след гр.Добринище, лек автомобил е самокатастрофирал, като се е блъснал в мантинела.  По първоначална информация водачката на автомобила е леко пострадала. Движението в района е нормално.

Рано сутринта пък стана тежка катастрофа между два камиона, при която загина мъж. Тя  затвори за повече от 6 часа главен път Е-79.

Инцидентът е край Кресненското дефиле. При сблъсъка между Волво“ с ремарке и ДАФ, също с прикачено полуремарке, е загинал един от водачите. Той е на 30 години и е от пернишкото село Черна гора.

 

Другият шофьор, който е на 71 години, е получил черепно-мозъчна травма и наранявания в областта на гръдния кош.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *