Празник на симитлийските будители

Учители от СУ „Св.Св Кирил и Методий” в Симитли спазиха традицията и се събраха в навечерието на Деня на народните будители, за да отбележат празника. Вечерта премина в духа на положителните емоции и оптимизма, а много танци и веселие съпътстваха празника.

Събитието  бе посветено и на новопостъпилите учители и работещи в училището, които бяха официално представени и посрещнати, както и на учителите, които предстои да бъдат пенсионирани.

Кметът на община Симитли – Апостол Апостолов отиде на празника на учителите специално, за да ги поздрави и да благодари за труда и усилията, които полагат да научат децата на Симитли, да се грижат за бъдещото пробуждане на нацията ни.

20 пенсионирани учители от Симитли пък бяха поканени на тържествен обяд по случай празника на народните будители

Бившите колеги – учители си припомниха любими моменти от съвместната им работа и спомени за дългите години, прекарани заедно из училищата в община Симитли, като будители на тогавашните ученици.

Заместник-кметът Евгения Георгиева поднесе специално благодарствено послание за празника. Тя поздрави всички присъстващи и пожела още дълги години да се събират, за да празнуват един от най-светлите празници заедно.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *