И Борисов се отказа от Камбитов, Котев пък му поиска оставка

„За Благоевград ме е яд – каквото са поискали го получиха“, заяви Бойко Борисов по време на пресконференцията след балотажа.

Събрах ги и Камбитов, и Икономов, и кмета на Сандански, и им казах „Ще загубите“. „Не, ще спечелим!“, казаха те. Сега партията ще си направи изводите, по-добре е да се очисти“, каза Бойко Борисов на пресконференцията си след втория тур на изборите. За Борисов трябва да вземат решение повече от три пъти никой да не се кандидатира, ще направят много изводи.

Премиерът бе крайно остър  към бившия кмет на Благоевград Атанас Камбитов. „Камбитов дето играе ръченица с пари на челото. Вие добре ги наредихте тази седмица. Камбитов спечели първия тур, но след тези танци с педесетолевка на челото и с пурата, които излязоха в интернет, само за седмица стопи 15 процента, смята Борисов.

„В Сандански дойдоха цялата организация и поискаха да подкрепим кмета. Ако го бяхме сменили, щяхме да разцепим организацията. Сега кметът ми се обажда „Подавам си оставката“, отговори Борисов на въпрос защо са подкрепени досегашните кметове в Сандански и Благоевград при съществуващи очаквания те да загубят изборите.

Кирил Котев загуби изборите в Сандански на балотажа днес от Атанас Стоянов от ВМРО.

Атанас Камбитов загуби от Румен Томов.

Георги Икономов загуби Банско още на първия тур.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *