Чакат дъжд от оставки в ГЕРБ

От 14-те общини в Благоевградска област само в Петрич и Разлог кметовете са от партия ГЕРБ. Димитър Бръчков и Красимир Герчев  спечелиха още на първи тур с убедителна преднина.  Червените общини вече станаха три. Непревземаемият червен бастион  Гоце Делчев, където Владимир Москов е седми мандат. Кресна – Николай Георгиев – втори и вече  областният център Благоевград с независимия Румен Томов, подкрепен от БСП.

ВМРО взеха Сандански на балотажа начело с Атанас Стоянов.  ГЕРБ загубиха и Сандански, и Банско. Начело на община Банско застана Иван Кадев, бивш служител на МВР и директор на ДАНС-Благоевград.

ДПС имат кметове в 5 града- Белица, Гърмен, Сатовча, Хаджидимово и Якоруда. В Струмяни Емил Илиев е от Обединени земеделци.

Активните членове на партия ГЕРБ искат оставки. Хайде сега очакваме дъжд от оставки!!! От Областен координатор, от общински председател и т.н. и т.н…..Не Ви ли е срам? Съсипахте една от най- добрите организации в страната. Г-н Бойко Борисов обеща промени след изборите, дано започне от Благоевград“, пише във Фейсбук Емилия Вълова.

Дори и Борисов на пресконференцията след втори тур снощи каза, че сега партията ще си направи изводите, по-добре е да се очисти.

Как ще стане очистването и кои ще си заминат, предстои да видим. Но че има нужда от спешен рестарт, защото нищо добро не очаква партията, го виждат всички.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *