Поръсиха за здраве Апостолов и екипа му за новия пети мандат

Кметът на Община Симитли за пети мандат – Апостол Апостолов, 16 общински съветници и избраните за кметове на кметства положиха клетва на първото заседание на новоизбрания Общински съвет.

Тържествената сесия  откри областният управител – Бисер Михайлов. Той заяви, че през миналия мандат в Община Симитли е направено изключително много и по този начин Апостолов и екипът му са вдигнали летвата още по-високо, което може само да прави гражданите на Симитли доволни от резултата на МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019. Той поздрави новоизбрания Общински съвет и връчи плакет на Апостолов.

Величка Ушатова, председател на ОИК Симитли, обяви резултатите изборите, а Апостолов се закле да работи за благоденствието и интересите на жителите на община Симитли.

Всички новоизбрани общински съветници също положиха клетва и заявиха готовността си да работят с желание и хъс за развитието на общината.

Тържествената сесия  води най – възрастният  общински съветник – Иван Велев.

Чрез тайно гласуване съветниците определиха и новия председател на ОбС Симитли- Владимир Христов. Той благодари за оказаното доверие и обеща да го оправдае, за да утвърди постигнатото и Общински съвет Симитли да постига новите си цели, след което закри първото заседание.

След тържествената сесия кметът Апостолов, новите общински съветници и кметовете по населени места бяха посрещнати в сградата на общинска администрация Симитли с питка и мед. Отец Спас и отслужи тържествен водосвет в кабинета на Апостолов и поръсиха всички присъстващи за здраве със светената вода.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *