И Плевнелиев с болка за липсата на работа и пари в родния Благоевград

Президентът Росен Плевнелиев говори с болка за родния Благоевград на националната  работна среща на ГЕРБ. „Аз съм от Благоевград и ме боли за този град. Благоевград, въпреки огромната модернизационна програма, за съжаление не се създаде нито едно добре платено работно място. Днес, за съжаление, там е дъното на класацията за най-зле платени хора. Сигналът трябва да е ясен. Обикновеният човек е най-важен, перспективата пред него, семейството и децата му, това означава борба за всяка инвестиция, заяви още президентът до 2017 г.

А Бойко Борисов също не пропусна Благоевград:  „Някак си услужливо една седмица слушах само за Благоевград и Русе. Все едно градове като Стара Загора, Казанлък, Севлиево, Котел, Хасково ги няма. Ами нали само преди три месеца от Хасково тръгваше промяната. Гражданите на Хасково решиха още на първи тур победа. На Делян Добрев ще кажа по-добра реабалитация от тази няма.

Днес разбрах, че Корнелия Нинова е казала, че има репресирани от Благоевград. Съобщава за заплашени с уволнение застъпници на партията в Благоевград.

„Нека всички репресирани дойдат при мен и, ако се окаже, че е вярно, аз лично ще им се извиня и този, който си го е позволил, ще ми види реакцията“, категоричен бе той и отправи предупреждение към всички кметове на партията: „Трябва да сте много честни и прозрачни. Хората трябва да видят, че вие милеете за тях и за общината. Те ви дават доверие и вие трябва да го оправдаете“.

 

 

 

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *