Москов започна седми управленски мандат (видео)

Кметът  и общинските  съветници в Гоце Делчев положиха клетва, че през следващите четири години ще работят за доброто на хората и успешното продължаване на развитието на общината.  Кметът седми мандат  Владимир Москов получи удостоверението си за избран за кмет на общината от председателя на Общинска избирателна комисия – Гоце Делчев, а областният управител на Благоевградска област Бисер Михайлов му връчи плакет с пожеланието за успешен и ползотворен мандат.

Общинският съвет избра и своя председател. Предложенията бяха само две – за адвокат Костадинка Богданова от ГЕРБ и за инж. Димитър Балтаджиев от БСП. При 100% избирателна активност със 17 гласа инж. Богданов печели, като за Богданова са гласували 9 човека, а 3 са недействителните гласове.

„За  мен е голяма чест да бъда председател на общинския съвет в Гоце Делчев. Ще положа всички усилия да не разочаровам както хората в залата, така и нашите избиратели, които са ни гласували доверието да бъдем в тази зала“, бяха първите думи на  инж. Балтаджиев като председател на общинския съвет.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *