На стола на губернатора

Млади мениджъри се запознаха с работата на областен управител и за ден поеха неговите функции. Четирима ученици от благоевградски училища, избрани за ден да заемат управленски позиции и да се запознаят с работата на експертите в държавната администрация. В ролята на областен управител за един ден влязоха Соня Малашевска от Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов“ и Йоана Стоянова от Професионална гимназия по икономика „Иван Илиев“.

Диана Донкова от ПГИ „Иван Илиев“ пое задълженията на заместник-областен управител, постът на  главен секретар на Областна администрация зае младия мениджър Анита Христова от ПГИ „Иван Илиев“.

Областна администрация Благоевград за поредна година се включи в Националната инициатива „Мениджър за един ден“. Областният управител Бисер Михайлов, заместник- областните управители Антоанета Янчева и Иван Стоянов, както и главният секретар Ася Велкова приеха младите колеги и насърчиха интереса им да научат повече за държавната институция, да се запознаят с нейната структура, функции и компетенции по отношение на провеждането на държавната политика на територията на областта.

Участниците в инициативата получиха сертификати за своето участие и за ден те се потопиха в работната атмосфера на администрацията.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *