За по-светла Коледа

Не  всеки може да си позволи богата трапеза, но тези, които имат, могат да помогнат на нуждаещите се. Нека бъдем по-добри хора, нека си помагаме с каквото можем. Обединяваме се заедно в кампания за даряване на дълготрайни, пакетирани храни за семейства в нужда.

Общинският съвет по наркотични вещества (ОбСНВ) Благоевград  съвместно с  Православния информационен център в Благоевград стартира кампания за събиране на дълготрайни, пакетирани храни за семейства в нужда. Акцията е под мотото: „Приятели, наши връстници гладуват. Да спрем това!“, и е за периода от 11.11.2019 г. до 16.12.2019 г. Могат да се даряват пакетирани, сухи хранителни продукти в срок на годност – ориз, брашно, олио, захар, макаронени изделия, консерви, вафли, шоколади – като коледна изненада, и др. Продуктите се събират в Община Благоевград, стая 516 (офиса на ОбСНВ) и в Православния информационен център.

Всичко събрано ще се предостави на Православния център, от където продуктите ще бъдат разпределени и предадени на семейства в нужда от Благоевград и семейства на наркозависими.

Надяваме се заедно да можем да направим Коледа още по-светъл празник за семействата, които имат нужда от такъв вид помощ.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *