Един депутат, който чете приказки

Депутатът Богдан Боцев чете любимите си приказки в  Първо ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в Гоце Делчев. Поводът е “Седмица на бащата” 2019 под мотото „Истинският мъж не обича да говори празни приказки“. Специален гост бе Богдан Боцев, депутат в 44-тото Народно събрание, баща на ученика Димитър Боцев в IV б клас.

Тъй като тази година Седмицата на бащата е посветена на четенето с татко, Боцев каза, че има много любими приказки, но една от първите му е от Братя Грим „Хензел и Гретел“. Проведе беседа с учениците, относно дали те имат любими приказки и дори някои ученици разказаха.

Наред с четенето и разказването на приказки, бащата на Митко прочете и любимото си и най-популярно стихотворение от Иван Вазов „Опълченците на Шипка“ . Сподели, че за него това произведение е едно от най-въздействащите Вазови творби, което разкрива колективния народен подвиг и силата на българския неумиращ дух.

Въпреки голямата ангажираност и многото пътувания,  Боцев каза, че за да бъдеш добър баща трябва да възпитаваш с любов и търпение децата си, да играеш с тях и ежедневно да показваш своята обич и загриженост.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *