Нов-стар кмет с нов-стар председател на ОбС

Четвъртата си поред клетва като кмет на община Разлог положи Красимир Герчев. Той спечели още на първия тур изборите като се вписа в историята на Разлог като най-дълго управлявалия кмет и като кмет, печелещ доверието на хората още от първия тур.

Тържествената сесия на новоизбрания общински съвет откри областният управител Бисер Михайлов и пожела ползотворна работна в полза на хората на община Разлог.

Пред препълнената зала новоизбраните общински съветници и кметовете на населените места Росица Чатлабашева – кмет на село Бачево, Магда Първанова – кмет на село Баня, Величка Алуминова – кмет на село Годлево, Георги Пандев – кмет на село Горно Драглище, Илиян Джунев – кмет на село Добърско и Сашо Мицин – кмет на село Елешница положиха клетва.

На първото заседание общинските съветници избраха д-р Мария Копанарова за председател на Общински съвет. Тя е координатор на ПП ГЕРБ Разлог и е доказала своята експедитивност и принципност в ръководството на Общински съвет Разлог.

„В деня на добротата, нека всеки от нас да остави добра следа в следващите четири години. „ – сподели д-р Копанарова и благодари за доверието.

След тържествената церемония се отслужи празничен водосвет – за здраве и благоденствие на жителите на община Разлог.

Кметът на община Разлог Красимир Герчев ще бъде посрещнат със специална церемония на работното си място на 14 ноември.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *