Изпълнителната комисия на ГЕРБ в действие: Решават съдбата на Благоевградска област

Редовите гербери  чакат промяната в Благоевградска област. А тя ще дойде вероятно още днес, тъй като  на Изпълнителна комисия на ПП ГЕРБ ще се решава съдбата на Благоевградска област.  „Дано  Бойко Борисов вземе правилното решение за промяна. И спрете вече с това че ГЕРБ няма кадри и някой трябва да остане вечно на една позиция“, смятат членовете на партията в Благоевград. След като ГЕРБ загубиха Благоевград, Банско и Сандански на местните избори всички са категорични, че някой трябва да поеме отговорност за катастрофалните резултати. Заговори се и за събиране на подписи за оставки. Искат нови и качествени личности, които да реанимират партията в региона.

А след изборите  областният координатор на ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева благодари на всички, които подкрепиха партията във Фейсбук. И написа: Водихме кампанията открито и честно, с лице и ясни ангажименти към хората. Винаги съм смятала, че това е начинът, по който, ние, политиците трябва да работим.  Изборите свършиха. Важно е да продължим да бъдем преди всичко хора и ние, като политици, да работим за тези, които са ни гласували доверие!

Нито Савеклиева, нито лидерът на общинската организация в Благоевград Бисер Михайлов  пожелаха да говорят и да направят анализ на създалата се обстановка.

Последната дума естествено има лидерът Бойко Борисов.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *