За един час три катастрофи

Три катастрофи станаха в рамките на час в Благоевград и близо до областния център. Първата станала  около 11:30 часа. От Спешен център сигнализирали в полицията за  постъпила жена на около 55 години, която е пострадала при ПТП. По първоначална информация, в ж.к.“Струмско“ в гр.Благоевград, лек автомобил е блъснал пешеходката, като водачът на автомобила е транспортирал пострадалата до ЦСМП-Благоевград за оказване на медицинска помощ. Жената е получила болки в рамото.

След около час, около 12:37 часа днес на ПП1 Е-79 в района на тунела при с.Железница, общ.Симитли е станало ПТП между три автомобила. По първоначална информация жена е с оплаквания от болки в стомаха. Тя е транспортирана за извършване на медицински преглед. Пътят в района е затворен. Може да се ползва обходен маршрут през стария път с.Железница – гр.Симитли.

Минута след това, около 12:38, катастрофа станала в района на отбивката за с.Ощава. По първоначална информация е самокатастрофирал лек автомобил, който е излязъл извън пътното платно и се е преобърнал по таван. Няма данни да е пострадал водачът на автомобила. Пътят в района е свободен за движение.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *