12 медала за сандански плувци

Плувните клубове на Сандански – „Вихрен“ и „Сандански“ обраха медалите на турнир. С  общо 11 индивидуални медала и един от щафета ПК „Вихрен“ се върнаха от турнира в Серес – „Oikonomeia“, който се проведе на 23 ноември. 7 са индивидуалните медали и 1 от щафета.

Медалистите на „Вихрен“ са – Иван Гаврилов  с две първи места , Яна Ангелова с първо  и второ , Симона Попова с второ, Иван Дончев с второ и трето, Георги Гаврилов с трето и четвърто , с трети места са Александра Тушева , Константин Чавков , Димитър Пандев . Четвърти са Атанас Георгиев, Константина Халачева и Маргарита Петрова.

На щафетата 4х50 св.ст.  втори са момичета родени през 2011 година – Ангелова, Попова, Тушева и Къртевска . Момчетата Каракостов, Узунов и Гаврилови,  родени през 2010 година станаха четвърти.

За ПК „Сандански“ призьори са – Манол Щурков и Ивана Русакова – с  второ и трето място,  Мартин Тодоров, Любен Митрев, Велислав Соколов – с второ и четвърто място.

На щафетата 4х50 св.ст. Мартин Тодоров, Любен Митрев, Димитър Пъхнев и Илия Щурков, родени през 2009 година станаха трети.

Треньори на отборите по плуване са Н. Вакареев, С. Попова, А. Спиров и М. Божкова.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *