Новаков влива нова енергия в ГЕРБ в Пиринско

Новото областно ръководство на ГЕРБ-Благоевград  представиха пред актива на партията. За тази цел в областния център  дойдоха административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов и заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ и член на Изпълнителната комисия на партията Красимир Велчев. Цветомир Паунов уточни, че  работата в партията трябва да продължи, като се надгради постигнатото досега и да се влее нова енергия.

А за новия лидер Андрей Новаков изрази само суперлативи. „Той е много активен, израсна много. Ако преди време казвахме за него, че е най-младият евродепутат, сега той се утвърди като един от най-успешните евродепутати, ангажиран с каузи и проблеми, които пряко касаят България”, каза Паунов.

По думите му Даниела Савеклиева става областен координатор в много труден за структурата период. Тя успла да я консолидира. А сега  остава в областното ръководство като административен секретар, защото нейният опит бил  важен и необходим.

Красимир Велчев уточни, че промените са необходими, за да се заздрави структурата на партията в региона. „В Благоевград, Банско и Сандански бяха постигнати големи резултати, но загубихме кметските избори, което показва, че хората искат промяна. ГЕРБ е първа политическа сила в Благоевградска област, трябва да се затвърди направеното. Когато има едно силно ядро като вашето, добрите резултати са въпрос на време”, каза още Красимир Велчев.

Новият областен координатор и евродепутат Андрей Новаков благодари за гласуваното доверие. „Много от вас смятат, че работата ми в Брюксел ще ми пречи, но гарантирам, че ще бъда в областта. Енергия и ентусиазъм не ми липсват, мотивиран съм да работя и съм сигурен, че заедно ще се справим”, категоричен бе Новаков.

По време на областното събрание, в което участие взеха и общинските съветници на партията от 14-те общини, бяха дискутирани конкретни проблеми в работата на местните общински съвети, както и организационни въпроси.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *