Пироговски лекари в Гоце Делчев

Специалисти от столичната спешна университетска болница „Пирогов“ ще преглеждат деца в гр. Гоце Делчев. Профилактичните прегледи ще бъдат извършени в рамките на кампанията Национална програма „Детско здраве – Пирогов“. По време на нея едни от най-добрите детски специалисти по УНГ, травматология, хирургия, урология, неврохирургия и офталмология ще извършат профилактичните прегледи в сградата на Медицински център І.

Прегледите ще се проведат на 07. 12. 2019 г. , събота, в часовия интервал 9.00 – 15.00 часа Родителите на децата, които са с придружаващи заболявания е желателно да носят за прегледа всякакъв вид медицинска документация, с която разполагат. Кампанията се провежда вече 6 години. В рамките й пироговските лекари прегледаха над 17 000 деца от България. От 2018 година кампанията се провежда под патронажа на Комисията по здравеопазване към Народното събрание на Република България.

Желаещите да се възползват от възможността е необходимо предварително да се запишат на телефон:0751 60135 в работни дни от 8:30 до 12:30 ч.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *