Приказно и празнично

Пред препълнения площад в Сандански бе сътворен красив коледен спектакъл от нежни снежинки, малки джуджета, коледни елхички и емоционални изпълнения, които превърнаха вечерта в празник.

Кметът на община Сандански – Атанас Стоянов, заобиколен от талантливите деца на град Сандански, запали светлините на коледната украса и уникалната 10-метрова елха, която грейна на площада пред погледите на нетърпеливите деца, малки и големи.

Хиляди лампички грейнаха и върху 12-метровата елха в Петрич, в светлини блесна и целият градски площад. Дядо Коледа пристигна веднага, след като беше извикан от послушните деца на Петрич, за да ги изненада и зарадва.

Със стихчета, песни и танци децата на Петрич сътвориха истинска приказна композиция, посветена на предстоящите празници. Сцената на градския площад засия в пъстроцветни танцови костюми и ангелогласни изпълнения. Кметът на общината Димитър Бръчков пожела здраве и сбъднати желания на всички петричани.

Коледните светлини огряха и Банско. Децата бяха най-развълнувани, тръпнеха от очакване. Снежанка пристигна на кокили, а огнено шоу освети небето над Банско. Децата от НУ „Св. Паисий Хилендарски изненадаха и малки и големи, а за всички около елхата имаше лакомства.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *