„Джигити“ със сърца даряват на хора в нужда

Коледа наближава, идва времето, в което отваряме сърцата си. Най-светлите празници предстоят, нека стоплим сърцето и помогнем поне с малко на човек в нужда.

Любителският автомобилен клуб „Kochinka Team Racing“ стартираха кампания за събиране на дълготрайни, пакетирани храни за семейства в нужда. Кампанията е под мотото „Подари Коледа на човек в нужда“ и ще се състои до 20.12.2019 година. Всеки може да помогне с продукти от първа необходимост – олио, захар, брашно, боб, леща и ориз или кой с каквото може. Пунктовете за събиране на продуктите са – ж.к. Запад 26 – Касата на Изипей, ул. Митрополит Борис 17 ( Бивш ресторант Докторската градина), ул. Даме Груев 3 (до офиса на Еконт-Пазара) – Главен Пункт. Всички продукти ще се разпределят по равни пакети и на 21-ви декември хора от автомобилния любителски клуб ще ги разнесат по домовете на крайно нуждаещите се хора.

В кампанията може да се включи всеки. Всеки, който иска да помогне с продукти, които ще стоплят сърцето на нуждаещ се човек. Нека подарим една вечеря на тези, които нямат. Нека на Бъдни вечер и Коледа всеки да има по нещо на трапезата си. Нека бъдем добри хора и се подкрепяме в трудни моменти.

„Kochinka Team Racing“ се надяват заедно да можем да направим Коледа още по-светъл празник за семействата, които имат нужда от нашата помощ.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *