ГЕРБ с жалба до съда по казуса Томов, Новаков: Пука ми за Благоевград

Новият лидер на ГЕРБ Андрей Новаков дал джентълменска дума, че 100 дни трябва да минат от управлението на кмета Румен Томов преди да коментира. Счита обаче, че има неща, които трябва да стават по по-добър начин, защото му пука за Благоевград и иска да се развива. Готов е  да помага на кмета с всичко, но през последните две седмици стои огромен проблем.

И защото иска да помогне на града, счита, че  най-редно е Административен съд да се произнесе по  казуса Камбитов – Томов  и да го изчисти. Затова обяви на пресконференция, че подава жалба до Административен съд, за да се види дали е нарушен законът. Ако всичко е наред, то ще си стиснат ръце и продължават да работят заедно. „Не искам Благоевград да се свързва с някакви боричкания, с кавги, има толкова прекрасни проекти. Отговорността си е само наша. Протягам ръката си към всички кметове в областта, но  няма да си трая и ще влизам в битки“, категоричен е Новаков.

За депото в Благоевград каза, че  много усилия отнело на бившия кмет Камбитов да стигне до тук  и въпреки това , което се случи на изборите, вече въпросът с финансирането не стои. Единствената отговорност е за това как се управлява проектът, а това зависи сега само от общинска администрация.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *