И братът на вратаря от Панама в строя на симитлийския тим

26-има се събраха за първа тренировка на симитлийския тим. Свещеник благослови началото на подготовката на момчетата от Септември (Симитли). На стадион „Септември“ се събраха футболисти и целият спортно-технически щаб, за официалния старт на подготовката с футболистите бяха и кметът – Апостол Апостолов и председателят на Общински Съвет Симитли – Владимир Христов.

Попът поръси футболистите със светена вода, момчетата целунаха кръста и се строиха за първа подготовка. Този полусезон в строя на отбора се включват: Китан Василев, Христо Младенов, Кирил Мутавчийски и Дани Тейлър. Последният е брат на вратаря Чарли Тейлър и също е с британски паспорт.  Вратарят от Панама пази вратата на Симитли през миналия сезон.

Към отбора се включва също и Евгени Карадаков – да засили в атаката.

Отборът на Септември започва подготовката за втори полусезон и с нов наставник. Това е Костадин Кацимерски. Младият специалист досега бе играещ помощник на Спас Стоименов, който пък започна работа в ЦСКА 1948. На Кацимерски ще помага Методи Илиев – Германеца, който ще бъде играещ помощник-треньор.

„Започваме с амбицията отборът да играе един красив футбол, с който да продължим и надявам се, да надградим представянето от първи полусезон“ – отбеляза новият наставник – Костадин Кацимерски.

Първата контрола на отбора е на 18-ти януари в Симитли с Царско село.

 

 

 

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *