Кметът ориса двама Калояновци

Двамата Калояновци – първото бебе на Благоевград за 2020 година  и последното бебе за изминалата 2019 година получиха награди и подаръци от кмета инж.Румен Томов.   Калоян Димитров е роден на 02 януари 2020 година в болница „ПУЛС Благоевград“. Кметът посрещна в 16,00 часа в кабината си родителите на Калоян Димитров. Тържественото събитие се състоя по случая Деня на родилната помощ. Родителите са от Благоевград. Имат и 2-годишен син Константин.

Майката Александрина Димитрова е специалист в „Обществен ред и сигурност“ на община Благоевград, а бащата Благовест Димитров е строителен техник.

Градоначалникът връчи подарък от името на община Благоевград и пожела на семейството да бъдат здрави и благословени, да се радват на успехите на своите деца.

Последното бебе на Благоевград за изминалата 2019 година също е момче и се казва Калоян.

Калоян Велчев е роден в акушеро-гинекология на МБАЛ-Благоевград.

Кметът инж. Румен Томов посреща и родителите на Калоян Велчев, който също получи подарък от община Благоевград. Родителите Станислав и Светлана доскоро са живеели в Англия, където имат бизнес. Те имат 10-годишна дъщеря Кристиана. Завърнали се в село Рилци- родния край на Светлана Георгиева. Тя има собствен бизнес със земеделие, производство на био зеленчуци.

Кметът ориса и Калоян Велчев да расте здрав и благословен, и да постига своите мечти.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *