Разложани гордо показаха внучетата си, вижте ги:

Дълбоката взаимовръзка между поколенията прародители и внучета е изключително характерна в бита на разложани. На хорото, баби и дядовци , облечени в носии, гордо показват своето внуче. Всяка баба, заденала в цедилката внучето си, повежда хорото. Така в Разлог отбелязаха Бабинден.

Началникът на отделението д-р Божикова и нейният екип посрещнаха на работното си място инж. Красимир Герчев, кмет на Община Разлог и инж. Венцислав Гърменов, зам.кмет по социалните дейности. От името на Община Разлог, кметът инж. Красимир Герчев подари на АГ отделението пейка, която да осигури  удобство.

На тържеството в Народно Читалище – Разлог „15 септември 1903-1909 г.“ – Разлог, инж. Красимир Герчев – кмет на Община Разлог, поздрави родителите на всички новородени през годината, като пожела на тях и на техните семейства здраве и щастие. Първото бебе на Разлог е за 2020г. е Василена Макрева, а последното бебе за 2019г. е Ивана Козарова. Родителите на двете бебета получиха подаръци от кмета, а разложките невести, станали майки през предходната година, ритуално поливат вода на д-р Божикова.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *