Камбитов срещу Томов: От откровени лъжи и крещяща некомпетентност до вкарал града до просешка тояга

Бивш и настоящ кмет започват престрелки след  решението на Административния съд.

Ако се наложи, отиваме на  избори, пък каквото сабя покаже, каза на пресконференция  кметът на Благоевград Румен Томов. Смята, че е  длъжен заради 18-те хиляди чисти гласове, които получил.  Томов ще обжалва пред ВАС решението на Административния съд в града. Вярва в мъдростта на българския съд,  смята, че е спазил всички срокове и не е допуснал никакво нарушение на закона, както и че трима съдии мислят по-добре от един.

Според екскмета Атанас Камбитов, който се изказа във Фейсбук, ВАС ще потвърди решението на АС – Благоевград и ще има нови избори. „Единствено и само заради грешката на кмета – много, много елементарна, присъща за кмет на село“, пише Камбитов. И още: „Видях и чух посредственост, смешни оправдания, откровени лъжи и крещяща некомпетентност. Този човек не разбира какво говори, не знае какво прави и как да го направи“.

За нападките на Камбитов Томов заяви, че това е много ниско ниво, не смее да коментира такива квалификации. „Човек, когато губи, трябва да губи с достойнство. Аз лично не съм реваншист – не бих предприел такива действия, ако бях в тази ситуация“, уточни кметът.

Смята, че близо три месеца, откакто е начело, въвели едно открито управление, обърнато към хората и фактите говорят – зам. – министър налага санкция  1,7 милиона лева , не си го измисля.

„Като си вкарал града до просешка тояга, като не си разкрил едно работно място, като си изгонил инвеститори и не си вкарал нищо в града, трябва да си вземеш шапката, да си я наведеш, и да си тръгнеш тихо, кротко, за да не те мислят повече хората. Мислех го за по-интелигентен“, смята още градоначалникът.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *