Лъч надежда за Лъчо

Благоевградска професионална гимназия ,,Ичко Бойчев“ организира от 10.02. до 13.02.2020г., от 8:30 до 17:30ч. ученически благотворителен базар, под мотото ,,Да дарим лъч надежда за Лъчо“. Базарът е разположен във фоайето на община Благоевград. Възпитаниците на гимназията са избрали да дарят събраните средства от благотворителния базар за лечението на Лъчезар Димитров. Той е на 37 години, диагностициран през 2013г. с множествена склероза. В момента Лъчо е със сериозни двигателни дефицити. Нуждае се от трансплантация на стволови клетки в клиника в Москва, на стойост 45 000 евро. Тази сума е непосилна за близките му. Всеки, който желае да помогне, може да се включи в благотворителната кампания, като остави определената от него сума в дарителските кутии или по банкова сметка, открита за лечението на Лъчезар. Жители и гости на Благоевград имат възможността да закупят специално изработени мартенички и кулинарни изделия, подготвени с много любов и старание от децата.

BG33UNCR70002523817741 Уникредит Булбанк АД, Лъчезар Грозданов Димитров.

На 13.02.2020г. Езикова гимназия ,,Акад. Людмил Стоянов“ – Благоевград също организира благотворителен концерт и базар в зала ,,Яворов“ , в помощ на Лъчезар. Базарът ще започне в 18:00ч. във фоайето на залата, а концертът в 19:00ч. Цена на билета- 5 лв.

В благотворителния концерт ще участват Ансамбъл „Пирин”, Клуб по спортни танци „Импулс”, Музикално училище „Престо”, Балетна школа „Кроазе”, Танцова формация „Астра”, ДЮФА „Пиринска китка”, Вокално студио „Фа диез”, Студенти от Американския университет и Ученици от ЕГ „Акад. Л. Стоянов”.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *