Кога слагат новия асфалт към пясъчните пирамиди?

Още няколко месеца и пътят, който не е основно ремонтиран повече от 30 години ще е чисто нов.

Тече усилен ремонт на пътя за Мелник. Срокът за завършване на изпълнението е до началото на септември. Кметът на община Сандански Атанас Стоянов, уточни, че разговарял със строителната фирма, изпълняваща проекта и е предвидено пътят да бъде пуснат до края на юни, пише strelka.bg. Пътят е единствената връзка и за селата Спатово, Хотово и Лозеница, а отсечката е с дължина 12 км.

Маршрутът се ремонтира усилено, машини на място работят активно, на един от завоите има стеснен участък, в който участък се копае сериозно. Подготвени са и тръби за подмяна.

С обновяването на 12-километровия участък ще се улесни пътната комуникация на населението от община Сандански с областния център Благоевград.

Третокласният път се ремонтира по държавен проект и са отпуснати 8,5 млн. лв., с които да бъде подменена асфалтовата настилка. Предвидени са и нови бордюри, мантинели, пътни знаци и маркировка. Ще бъдат рехабилитирани три мостови съоръжения, пътните окопи и водостоци, ще бъде възстановено и отводняването.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *