Томов: Събрахме се повече, отколкото на предизборната кампания (видео)

„Томов кмет, Томов кмет“, скандираха многобройните протестиращи, събрали се да подкрепят  действащия кмет на Благоевград Румен Томов.

Благоевградчани се събраха пред общината, за да отстоят гражданската си позиция и да подкрепят застрашения от отстраняване кмет Румен Томов.

На протеста пристигна и самият Томов. Той се обърна към съгражданите и изрази огромната си благодарност към тях, че го подкрепят. В обръщението си към протестиращите той изтъкна, че на този протест в негова подкрепа са се събрали повече хора, отколкото при закриването на предизборната му кампания. „Това е много добър показател. Според мен, ако сме единни, когато изразяваме своята воля, можем да постигнем всичко“, допълни Томов.

Протестиращите държаха плакати „Ръцете долу от нашия кмет!“, „Нас не ни е страх от избори…пак ще победим!“, Избрахме си кмет и ще застанем зад него!“.

Митингът е в подкрепа на действащия кмет Румен Томов за скандала с пропуснатия от него срок за закриване на една от фирмите му.  „При положение, че той е предприел мерки за прехвърляне на фирмите и някой да се хваща за една запетая в закона е много пошло!, смятаха част от събралите се.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *