Развъртяха метлите в Сандански, откриха неизползвани от години стълби

Преобразяват градската среда в Сандански. Паркът, коритото на Санданска Бистрица, обществени места и стадионът  са преобразени.

От началото на седмицата, по инициатива на кмета на Община Сандански  Атанас Стоянов започна мащабна акция по почистване, изрязване, извозване и облагородяване на зелени площи в целия град Сандански. Коритото на река Санданска Бистрица почистиха от двете страни, а всички дървета и храсти изрязани, което откри гледка към реката и се отстрани възможността от образуване на наноси и насипвания.

Цялата излишна растителност, храсти и дървета, която бе обхванала Градския стадион в Сандански също се почиства и откри неизползваните от години стълби, от двете страни на стадиона. Около оградата на стадиона, също бяха изнесени тонове храсталаци и растителни отпадъци, които бяха образували цял растителен хабитат.

Работата на Звено „Озеленяване и чистота“ продължава в целия град – обществени места, междублокови пространства, квартали и улици. Всички райони в парка ще бъдат обходени и там, където е необходимо ще бъде почиствано, за да бъде паркът приветливо и поддържано, любимо място на граждани и гости.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *