Рекорд: Съветници ще спят в залата, гласуват 70 точки

Председателски съвет гласува проект на дневен ред от 70 точки, които ще бъдат разгледани на предстоящото заседание на ОбС – Благоевград на 28 февруари.

Президентът на Американски университет в България Дейвид Еванс е предложил  удостояване на проф. д-р Христо Кротев със званието ”Почетен гражданин”, за принос в развитието на съвременната българска наука, култура и образование, по случай 60- годишния  му юбилей. Годишен отчет за дейността си ще направи Общественият посредник на община Благоевград.

Няколко предложения  има относно поемане на краткосрочен дълг от Община Благоевград за плащания по проекти, финансирани със средства от Европейския съюз. Предложения за отпускане на еднократна финансова помощ на жители на Община Благоевград. Също така ще бъде гласуван общински План за защита при бедствия. Няколко публични търгове за учредяване право на строеж за изграждане на гаражи, ще се определят мерите, пасищата и ливадите от ОПФ за общо и индивидуално ползване за 2020 г. и още….Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *