ГЕРБ на рейд в Югозапада в Седмицата на прошките

ГЕРБ в Благоевградска област стяга редици. Това се вижда от ежедневни срещи и разговори по места с членове и съмишленици. И не само. Вкупом обикалят по региона областният лидер Андрей Новаков заедно с депутати, евродепутати.  Само в днешния ден обиколиха Добринище, Разлог, Гърмен. И както обяви Новаков при поемането на поста първата му задача е да върнат доверието.  Нямало да прави промени, но и няма да обикалят само за снимки по региона.

А Седмицата на прошките започнаха със срещи с пенсионерските клубове в Добринище и Разлог. Народните представители Даниела Савеклиева, Александър Мацурев, д-р Емил Тончев, Георги Динев и Стефан Апостолов, както и евродепутатите Андрей Новаков, който е и областен координатор и Асим Адемов са на обиколка в област Благоевград.

В Добринище провели ползотворна среща с кмета Петър Галчев, който ги запознал с проблемите на населеното място.

Обсъдили и възможностите за развитие на Добринище като туристическа дестинация и инфраструктурните проекти, които са в процес на реализация, както и тези, които предстои да бъдат реализирани. Не пропуснали и клуба на пенсионера и там.

Вторият град, който посетили днес, е Разлог.

Посетили един от клубовете на пенсионера в града, където провели много приятен и ползотворен разговор с хората там. Получили съвети и препоръки.

Вече са в Гърмен, където се срещнали с общинските съветници, кметовете на кметства, общинското ръководство и част от актива на ПП ГЕРБ. Структурата се обновявала там и наред с това работи активно за решаване на проблемите в общината. Отчели нуждата от повече срещи по селата и повече разяснения за провежданата от правителството на Бойко Борисов и ПП ГЕРБ политика.

През уикенда пък   областният координатор Андрей Новаков , общинският ръководител Росица Димитрова и общинският съветник Евгени Бибов провели събрание на два от клубовете в Благоевград – ЦГЧ-Б и ЦГЧ-Д. Разисквали актуалната ситуация на национално и местно ниво и получили конкретни предложения.

 

 

 

 

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *