Без шефове на някои отдели в общината, последен шанс за ръководителя на ансамбъла

Няма да има началници на отдел „Култура“, „Образование“, „Здравеопазване“, обяви зам.-кметът  по хуманитарните дейности Василиса Павлова. Ще има нова визия за тези отдели. От отдел „Култура“ са освободени петима. Причините за това са различни- от забавяне на преписки до прикриване на информация, липса на комуникация, неизпълнение на ангажименти, пускане на поздравителни картички за 3 март 15 дни по-рано  и т.н.

Оказва се, че сигнали, преписки оставали на бюрата им и не стигат докъдето трябва. „Ще има допълнителен контрол върху съответните сектори, защото не може да работят избирателно само за „наши“ хора. Няма я обратната връзка, а когато става въпрос за личен интерес се втурват с преписката или каквото и да било“, каза още Павлова.

Последен шанс пък е дал кметът Румен Томов на ръководителя на ансамбъл „Пирин“ Данислав Кехайов.  Той трябва да представи програмата за турнетата до месец и след това градоначалникът ще реши какво ще прави.

Според Томов ансамбъл „Пирин“ не е за попълване на дупки. Той трябва да изнася своята програма в цяла България. „Ръководителят  управлява завод, 90 души и трябва да идват съответните приходи. Не може така да се работи, а  ансамбълът струва на общината 1,2 милиона лева“, категоричен е кметът.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *