Ето така се пазят в Белица:

Кметът на Община Белица Радослав Ревански и екипът му спазват стриктно спешните мерки против коронавируса. Всички бяха  с маски на работната среща във връзка с последните спешни мерки, предписани от Националния оперативен щаб за коронавируса.

А ето и какви мерки взеха:

Ограничава се достъпът до общината и общинските учреждения. Затваря се за ползване Клубът на пенсионера. Работата в ДСП/топъл обяд/ се осъществява при спазване на специални предохранителни мерки. Забранява се провеждането на всякакви масови мероприятия.

Към жителите на общината, с голяма загриженост Радослав Ревански  отправя личния си апел : „Уважаеми жители на община Белица, умолявам Ви да спазваме предписанията на Министерството на здравеопазването, относно създалата се епидемична обстановка свързана с коронавируса. Да бъдем дисциплинирани и отговорни към самите себе си и към хората около нас.

Да избягваме струпвания на едно място и да поддържаме висока лична хигиена. Нямаме поводи за паника и притеснения, но нека бъдем отговорни. Общината и лично аз съм на разположение да съдействаме за всичко необходимо. Да не забравяме, че няколко прости превантивни мерки и добро планиране могат да се окажат от огромна полза за всички насВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *