Уроци по френски онлайн от Париж за благоевградските ученици

Младата талантлива художничка Савина Топурска предлага безвъзмездно помощта си към всички учащи френски език в Благоевград. „ Имам възможността да се занимавам индивидуално онлайн с 5-6 човека с цел подобряване на разговорния език.

Провеждане на диалози (messenger, viber, whatsapp…) с цел упражняване на езика, чат на френски език, корекция на текстове, учене чрез рисуване, препоръчване на литература, музика…предлага Савина.

Не е учител, но живее от 8 години във Франция. Нивото й е C2. Прави го, защото това е нейният начин да помогне в тази ситуация. Всичко е напълно безплатно и неангажиращо.

Савина Топурска е от Благоевград, завършила е специалност „Съвременно изкуство“ във Висшето заведение за изкуства и дизайн в град Валенсиен, Северна Франция..

Преди около 5 години  отправя своето предизвикателство към публиката с изложбата „Познатото в непознатото“ в Арт салона на Радио Благоевград. Занимава се с изкуство от малка, участва в множество конкурси. През 2008 г. постъпва в Художествената гимназия – София. През 2009 г. печели втора награда в конкурса за артистична рисунка на галерия „Дебют”.

През 2009 и 2011 осъществява самостоятелни изложби, първата – в Американския университет в Благоевград, а втората – в Народната библиотека, София.

Третата самостоятелна изложба на Савина Топурска е в галерия „Дебют”.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *