1 330 лева дарения за апаратура и противоепидемични мерки

В цялата страна се правят дарения за болниците. На 16 март Община Благоевград откри дарителска сметка, в която до момента постъпленията са в размер на 1330 лв. Тя е за набиране на средства за противоепидемични мерки във връзка с усложняващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението на коронавирус и обявено извънредно положение в страната. Постъпленията ще бъдат разходвани и за закупуването на медицинска апаратура в изграденото отделение в специализирана болница за активно лечение на пневно-фтизиатрични заболявания – Благоевград ЕООД /СБАЛПФЗ ЕООД/.

Община Благоевград благодари на хората, които са ангажирани и имат възможността да отделят лични средства!

И призовава всеки жител на община Благоевград, както и живеещите в чужбина съграждани, които имат възможност и желание да подкрепят Община Благоевград за предотвратяване разпространението на коронавирус и запазване здравето на гражданите, може да го направят на дарителската сметка. Нека бъдем единни в създалата се ситуация в името на нашите деца и родители! Заедно можем да победим опасната зараза!

Сметка:

BG87 SOMB 91308413725344

Код за плащане 44 51 00

Получател: Община Благоевград

Основание: Дарителска кампания във връзка с усложняващата се епидемична обстановка и обявеното с Решение от 13.03.2020г на Народното събрание на Република България извънредно положение, и препоръки на Националния оперативен щаб, създаден със заповед на министър-председателя на Република България.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *