На извънредно заседание в извънредно положение, ето как ще седят съветниците

Четири спешни точки свикват на извънредно заседание общинските съветници в Благоевград.

Експлоатация и стопанисването на „Регионална система за управление на отпадъците, регион Благоевград, обслужваща общини Благоевград, Симитли, Рила, Кочериново и Бобошево“  ще рещават съветниците.

Първата спешна точка е  прекратяване пълномощията на Любен Милев – общински съветник от листата на КП „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“, поради подадена оставка и обявяване за избран за общински съветник Веселин Христов и полагане на клетва.

Припомняме, че Любен Милев стана четвъртият заместник на кмета Румен Томов.

Предложено е заседанието да се проведе при закрити врати за граждани, предвид усложнената епидемиологична обстановка и предписанията на здравните органи.

Ще се попълни съставът на постоянните комисии към Общински съвет Благоевград и избор на председател на Комисията по инвестиционно насърчаване и планиране.

Ще бъде отпусната еднократна финансова помощ на жители на Община Благоевград, съгласно приетите от Общински съвет Благоевград критерии и целеви групи.

Извънредното заседание на Общински съвет Благоевград нще бъде а 30 март  2020 г. /понеделник/ от 10:30 ч. в зала „Пейо Яворов“- Благоевград”.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *