Хлапетата рисуват дъгата!

Талантливите игриви хлапета сега играят… без топка. У дома. И творят. А батковците от школата, треньорите провокират творчеството у тях и ги мотивират с награда. Супер футболна топка ще получи хлапето, нарисувало най-хубавата рисунка. Рисунка на дъга.

Футболна школа „Хлапетата“ дава идея какво да правят децата у дома, като „последваме примера на Италия, където децата рисуват дъги като символ на надеждата, че вирусът ще мине и всички отново ще сме заедно“.

Всяко дете, без значение дали е на 5 или на 15 години, дали рита в „Хлапетата“, дали е от Левски или от ЦСКА, може да се включи в играта на ХЛАПЕТАТА като нарисувате пъстроцветна дъга, с която да подари надежда на всички. Върху рисунката е добре да има и мотото:“ Всичко ще се оправи! Заедно сме по-силни“!

Срокът е до понеделник 30.03.2020г., в 20:00 часа. Като качим снимката на детето във фейсбук, да отбележим Hlapetata Blagoevgrad и всички близки, съпричастни с инициативата.

Творете, хлапета! И бъдете здрави!

Така, докато отмине вирусната епидемия. След това отново ще сме заедно на игрището, в залата по шорти и фланелки и ще ритаме топка!Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *