Талантите на Благоевград онлайн – виртуозно изпълнение на македонско хоро … с табуретка

Талантите на Благоевград не спират да творят и онлайн. Кой с каквото може и който си го може… За Васил Цветков липсата на тъпан не е проблем. Има табуретки, а сега има и публика за виртуозното изпълнение на македонското хоро … с табуретка.

Ето тук може да го гледате:

Талантите предоляват дистанцията с предизвикателства от учителите, конкурси, боядисване на яйца с различни техники, игри, проекти.

Всичко това предлага онлайн Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград.

Центърът подготвя и поредния конкурс.

Учителите правят всичко възможно, за да може децата да развиват своя талант в различните области на изкуството и науката.

Намират най – добрия начин, за да превърнат дистанционните часове в приятно занимание.

Александра Вангелова продължава да работи у дома плъстено пано, илюстрация на „Майчина сълза“. Под ръководството на г-жа Михова тя се подготвя за конкурса“ Вълшебният свят на Ангел Каралийчев“.

Мария Стоимирска пък изпълни перфектно първата задача, поставена й от учителката Гергана Михова. Едно различно „великденско яйце“.

По време на онлайн обучението по танци, Дара поздравява всички свои приятели. А че Дара е една пъргава шопкиня се вижда от танца, който  изпрати чрез преподавателите си.

Александър Михалков свири „Немски танц“ от Бетховен. Първият отговор на предизвикателството, отправено преди няколко минути. Александър от класа по пиано на г-жа Стойчева.

Нетърпелиева е Ванина от ФТА „Пиринче“ и  праща свое изпълнение преди предизвикателството от г-жа Сатиева и г-н Стамболийски.

Близначките Ивана и Йоана от Пиринче са в изолация при баба и дядо, но това не пречи да си припомнят любимите танци. Това са само една малка част от талантливите деца на Благоевград.

А от центъра уведомяват, че тази година няма да има и  Национален ученически празник „За хляба наш..“- 2020 година.

 

 

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *