Кмет с дарение за джипитата

Всички джипита на територията на община Симитли получиха дарение от кмета Апостол Апостолов. В размер на своята заплата кметът закупи спирт, дезинфектанти, защитни шлемове, предпазни маски и ръкавици.

Градоначалникът  ще дарява всички консумативи, които са от първа необходимост на медиците до края на извънредното полжение в страната, за да се предпазят по време на работата си в борба срещу коронавируса.

Кметът Апостолов благодари на всички жители на общината за това, че спазват стриктно всички инструкции на Националния кризисен щаб, както и на Общинския кризисен щаб.

Искрени благодарности и към всички общински съветници, които във времето на наложени ограничения, изпълняват своите задължения, като от началото на обявяването на извънредното положение проведоха 3 заседания на Общински съвет – Симитли, с дневен ред, който е от голяма значимост за по-нататъшното развитие на общината.

Благодарности на всички, които се записаха за доброволци както и на директора на ДГС Симитли – Иван Герин и неговия екип, които са в готовност да помогнат във всеки един момент съобразно ситуацията.

Благодарности на цялата администрация, която продължава да работи при екстремни ситуации и най-вече, благодарност на Домашен социален патронаж, които ежедневно доставят топла храна по домовете на най-уязвимите групи, както и храни и лекарства от първа необходимост.

 

 

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *