Община Благоевград предостави предпазни средства за медиците

Община Благоевград предостави защитни костюми, предпазни шлемове и маски на здравните работници от Център за спешна медицинска помощ, Многопрофилна болница за активно лечение- ПУЛС и Многопрофилна болница за активно лечение- Благоевград.

Предпазните костюми са заплатени и дарени на община Благоевград от Тодор Наков и са разпределени по здравните заведения.

Община Благоевград изказва огромна благодарност на Наков за помощта и подкрепата!

Център за спешна медицинска помощ Благоевград получи 100 бр. маски, 10 бр. предпазни шлемове за лице и 15 бр. защитни костюми, които са за многократна употреба.

Многопрофилна болница за активно лечение ,,ПУЛС“ получи 200бр. маски, 30бр. предпазни шлемове за лице и 53 бр. защитни костюми за многократна употреба.

Многопрофилна болница за активно лечение- Благоевград получи 200бр. маски, 20бр. предпазни шлемове за лице и 60 бр. защитни костюми за многократна употреба.

Румен Томов изказа благодарности към медиците: ,,Благодаря на лекарите и медицинските екипи. Благодаря на хората, които ни помагат в трудната обстановка, в която се намираме. Благодаря, че отделяте от личните си средства, за да помогнете! Нека бъдем единни в създалата се ситуация в името на нашите деца и родители!“ Заедно можем да победим, допълни още кметът.

Община Благоевград призовава жителите да спазват стриктно препоръките на Министерство на здравеопазването и заповедите на Община Благоевград!Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *