Ново оборудване за децата и младежите от Дневен център Сандански

Деца и младежи ще се радват на ново оборудване и обзавеждане на материалната база на Дневен център за деца и младежи с увреждания. Предвидени са нови дивани за многофункционалната зала, някои кухненски уреди, мивка и шкафове, кушетки за масаж и кростренажор в зала за рехабилитация, климатични системи за отопление и охлаждане за някои помещения, компютри – стационарни и преносими за осигуряване на по-качествена и специализирана работа с децата и младежите в Дневния център.

Новото оборудване ще облекчи и улесни работата на персонала и потребителите, които имат специализирани потребности, свързани с тяхното емоционално и здравословно състояние. Подновяването е изключително важно за Дневния център, който насърчава и подкрепя емоционалното и социално развитие на всеки потребител.

Подновяването е по проект, а предложението на кмета на Община Сандански – Атанас Стоянов бе прието единодушно на заседание на Общински съвет.  Общината кандидатства по проект за оборудване и обзавеждане на материалната база на Дневен център за деца и младежи с увреждания, Сандански, който е открит преди повече от 15 години.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *