Младежи издирват истински нуждаещи се

Млади хора се обединиха за пореден път за помощ в Благоевград. Издирват истински нуждаещи се, за да им помогнат.

Такива хора често нямат интернет, срамуват се, те са крехки и не, няма да се изправят и да кажат „искам“, казва Анели Никова. Такива хора търсят.

Смятаме, че в момента хората имат нужда от помощ отнякъде. Продуктите ще бъдат брашно, ориз, олио, боб и леща, макаронени изделия и захарни изделия“, каза  Стефан Делиов, председател на Автомобилен клуб „КОЧИНКА ТИЙМ РЕЙСИНГ“, който е и един от организаторите.

Искат  координати на наистина крайно нуждаещи се хора.  Хора, които имат спешна нужда от храна, от първа потребност. Кампанията по набирането на продукти ще продължи до 17 април.

Това не е първата благотворителна инициатива на клуба. Преди Коледа те успяха да обединят благоевградчани в каузата им и зарадваха с хранителни пакети хората  от третата възраст. Днес обаче, кампанията е насочена към всеки изпаднал в нужда.

Ето какво казват още:

Част от бизнеса в България затвори „врати“ да освободи служителите си, дори това да е временна мярка. Тези хора обаче сутрин се събуждат със страх в сърцето не само заради опасността от заразяване, но и от притеснителния факт, че насъщният свършва и няма вече средства за следващия ден.

Изправени сме пред поредното предизвикателство за оцеляване!

Неотдавна, преди Коледа, екипът на АСК „КОЧИНКА ТИЙМ РЕЙСИНГ“, ни показа, че когато сме заедно и си помагаме взаимно можем да постигнем невероятни резултати. Председателят на Клуба – Стефан Делиов обяви в социалното пространство, че екипът му се впуска в поредното благотворително дело.

Младежите стартират инициатива за набиране на дълготрайни, пакетирани, хранителни продукти, които ще бъдат раздадени на семейства в неравностойно положение.

Екипът призовава всеки, който разполага с потвърдена информация за нуждаещи се хора, да я сподели на официалната Фейсбук страница на Клуба – KOCHINKA TEAM RACING или на личните профили: Делиов Стеф, Антония Бучинска и Николай И. Грозданов.

Пунктът за събиране на хранителна продукти ще намерите на адрес: гр. Благоевград, ул. „Крали Марко“ № 8 (под дамския фитнес, до магазина за месо, срещу Билла)  и ще бъде отворен всеки ден от 16.00 часа до 20.00 часа.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *