Доброта дари тон храна за 100 семейства

1000 килограма хранителни продукти достигнаха до над 100 семейства по време на кампанията „Да бъдем хора – да дарим храна!, организирана от Сдружение „Доброта“. Десетки граждани и фирми се включиха с дарения на хранителни продукти, а на Велика събота всички пакети бяха раздадени от доброволци на сдружението на хора в нужда от гр. Благоевград, с. Покровник, с. Падеш и гр. Рила.

„Заедно с всички Вас, хора с големи сърца, успяхме да зарадваме нуждаещите се преди големия християнски празник – Великден! Заедно доказахме, ще доброто съществува и силно вярвам, че отново заедно можем да преминем през всяка една трудност.“ каза представителят на Сдружението Димитър Димитров.

Сдружение „Доброта“ напомня, че кампанията ще продължи до края на обявеното извънредно положение – 13 май.

Продължаваме да набираме продукти в пункта ни, който се намира в гр. Благоевград, ул. „Тодор Александров“ 23 (на гърба на Битовия комбинат до Спиди) и ще работи всеки работен ден между 9.00 и 18.00 ч.

Молим всеки, който знае за семейство, което е останало без препитание или се нуждае от хранителни продукти, да се свърже с нас чрез Фейсбук страницата на Сдружението или на имейл адрес office@dobrotabg.eu.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *