Обикаляме Пирин с ново мобилно приложение

Ново мобилно приложение за туристите разработи  Национален парк „Пирин“. То е с информация за регламентираните туристически маршрути на територията на парка.

Приложението за Национален Парк „Пирин“ съдържа цялата необходима информация, за да планирате Вашата почивка и да изберете най-подходящия и интересен за Вас маршрут. Притежавате голям набор от инструменти: вградена интерактивна топографска карта, възможност за локализация на Вашето местоположение в нея, локализация и идентификация на забележителности, туристически маршрути, хижи и много други важни обекти. По време на туристически преход ще можете да видите каква част сте изминали от маршрута и каква ви остава.

Богатствата на Националния парк ще се разкрият пред Вас в секция „Биоразнообразие“- ще можете да разгледате различни видове и местообитания, а ако нарушавате някоя защитена зона, то ще ви извести и ще ви помогне да излезете от нея.

Приложението работи независимо от наличието на GSM мрежа, не изисква връзка с Интернет и работи без пренос на мобилни данни.

Важно: Винаги преди да тръгнете да посещавате НП „Пирин“, обновявайте приложението и изтеглете последната версия на картата в него, докато имате налична връзка за данни. Освен това за целите на навигацията и идентификацията на обекти в парка, моля разрешете Location и Camera access на приложението в телефона Ви.

Приложението е безплатно за изтегляне и употреба. В него няма да гледате реклами, нито ще трябва да се регистрирате. То е собственост на Дирекцията на НП „Пирин“ и ако имате въпроси или предложения, не се колебайте да пишете на email адреса на ДНП „Пирин“: dnp@pirin.bg  или на email адреса на разработчика Битмап България office@bitmap-bulgaria.com.

 

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *