Осмокласник от Разлог направи филтър за обработка на снимки за Instagram

Осмокласник от Разлог направи филтър за обработка на снимки “Warm colors”. Филтърът отговаря на изискванията на Instagram и е вече част от възможностите на приложението.

Румен Пулин е ученик в 8“а“ клас, профил „Чужди езици“ в Средно училище „Братя Каназиреви“, град Разлог. Неговото хоби – фотографията, му дава шанс да развие своите способности в света на снимковото изкуство. С много търпение, труд и старание той успява да направи филтър за обработка на снимки “Warm colors”. С този филтър последователите на Румен вече могат да обработват своите снимки, да направят качеството им по-добро и да се радват на споделените запечатани мигове в своите профили.

А фотографията е негово хоби. Влече го от много време, но по-сериозно започнал да се занимава, когато си взел камерата – преди една година.

Тъй като снимките му се харесват на по-голямата част от хората или по-точно начина им на обработка, решил да направя свой филтър. С него  обработва голяма част от снимките. Споделя го с приятели и познати, за да може да се използва от всички в Instagram.

Първият път му отнело часове, но с трупането на опит и знания човек се усъвършенства. За него не било много трудно, но на други може да им се стори не само трудно, но дори и невъзможно. Изисква се много търпение, занимавка и със сигурност не е за всеки. Удовлетворен е от това, което се получило.

Това го мотивира да работи по създаването на още филтри. Доволен е от факта, че Instagram одобрил филтъра и го приема като голямо постижение. Радва се, че помага на хората да направят снимката си по-добра, с по-топли цветове, че те използват филтъра и споделят своите снимки с удоволствие. Румен разбрал още, че няма невъзможни неща, щом имаш желание и положиш труд.

 

 

 

 

 

 

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *