Депутат прави престоя ни в болница по-лек

Народният представител от ПП ГЕРБ Стефан Апостолов дари 6 телевизора за нуждите на Инфекциозното отделение на МБАЛ – Благоевград. Дарението прие старшата сестра на Инфекциозното отделние. Тя благодари на депутата за щедрия жест.

От своя страна Стефан Апостолов каза, че е закупил въпросните телевизори, след като в предварителни разговори с д-р Гайдарска е станало ясно, че имат нужда от такива. Устройствата ще се ползват от пациентите, които се лекуват в Инфекциозното отделение. „Когато човек е в болница той има нужда от подходящи условия, които да направят престоя му по-лек. Затова се надявам, че правейки това дарение помагам поне малко на хората. В тези трудни времена е важно всеки да помага с каквото може“, подчерта Апостолов.

Това не е първото дарение, което прави народният представител Стефан Апостолов за нуждите на медиците в Област Благоевград. Още преди седмици той закупи и дари 200 висококачествени предпазни шлема на Спешен център – Благоевград.

По-късно депутатът, заедно с кмета на Симитли Апостол Апостолов закупиха и дариха на жителите на Община Симитли 2 000 висококачествени маски за многократна употреба.

Заедно с общинските съветници от ГЕРБ – Кресна пък се включи в даряването на 600 маски за многократна употреба, а с местните парламентаристи от партията в Струмяни бяха закупени и раздадени над 50 пакета с хранителни продукти от първа необходимост за най-нуждаещите се.

Отделно от това народният представител не е спирал да подпомага двойки с репродуктивни проблеми от цялата страна, дарявайки половината от своята заплата. Макар в момента депутатите да не взимат своите възнаграждения, то Апостолов продължава да помага, както в рамките на личната кауза, с която се ангажира още преди повече от 3 години, така и на спешните медици, но и на уязвимите групи от Община Симитли, а и от цялата област.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *