Гонка на полицията с македонка, помела гранична бариера и две патрулки

Истински екшън се разрази в Кюстендил. 39-годишна водачка на лек автомобил «Ситроен» с швейцарска регистрация не се  подчинила на полицейските сигнали за спиране и проверка. С висока скорост преминала през ГКПП – Гюешево, като повредила бариерата. Също така дамата не  спряла за проверка при подаден сигнал от граничен патрул в с. Гърляно. Служителите подали  сигнал към дежурната част в ОДМВР – Кюстендил.

При  влизане в града шофьорката отново не се подчинява на полицейски сигнал за спиране, ударила се е в служебен автомобил на полицията. Спряна е след минути преследване на ул. «Спартак»  и след удар в друг служебен автомобил. Служителите на реда  установили, че водачката на автомобила е гражданка на Република Северна Македония и Швейцария, във видимо неадекватно състояние  била.

Закарана е в Центъра за спешна помощ за преглед и изследвания. Действията по започнатото досъдебно производство се осъществяват под прякото наблюдение на прокурор от РП Кюстендил, взета й е кръв за анализ за употреба на алкохол и упойващи вещества.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *