Р. Томов: Много гладят поли и панталони, но дали въобще ще има избори…

За ударите под кръста, гладенето на панталони и поли за избори, за битката, морала, за какво ли още не, говори кметът Румен Томов на пресконференция.

Смята, че някои хора вече са в избори, много хора гладели панталони и поли за избори, но не е ясно кога, по кое време и дали въобще ще има избори. Дали визираше председателят на Общински съвет Андон Тодоров не стана ясно. Хубаво било да застанат открито и да кажат „да при определени избори аз се явявам за кмет и тръгвам напред“, също така да се съобразяват с позициите, които имат, тъй като не било коректно и морално.

А решението на ОбС за избор на временен кмет го оставял на преценката на жителите на града.

Похвали се, че това е принципната, честната, ясната позиция и той е от този тип хора, които не обичат да шикалкави, да прави разни организации и съглашателства, удари под кръста.

Още смята, че всеки трябва да си върши работата с чест и морал, и тогава достойните хора се оценявали.

И отново заяви, че ще се бори докрай в тази битка. Тази позиция не била жизненоважна за него, а  отговорност към жителите на общината, защото поел конкретни ангажименти  и е достойно  и морално да ги следва.

За застрояването на зелени площи, което се тиражира през последните дни, кметът каза, че нямат такава информация, откъде идва, не знаел.

Имало ПУП в общината за място около Ловния дом. Инвеститорът, който го е купил преди години, го е купил за нещо. Това е единствената преписка за зелена система, друга нямало.

Томов е за зелените системи, но и да се гледа интереса на инвеститорите.

А спортни клубове няма да се помещават повече в парк „Македония“.

Все още се водели ремонтни работилници, статутът им не бил променен.

Имало предписание от РДНСК да не се ползват за спорт.

„При най-малката ситуация с едно дете отговорността ще бъде на общината. Ще има и санкции от РДНСК, че сградите се ползват не по предназначение“, смята зам.-кметът Любен Милев.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *