Актове за родителите при струпване на деца

Актове на родителите ще бъдат връчвани при установяване на струпване на деца  в Симитли. Това заяви началникът на полицейски участък Симитли Васил Петров по време  на среща на Кризисния щаб на Симитли.

Кметът Апостол Апостолов събра представителите на кризисния щаб на Симитли, сформиран заради извънредното положение с коронавируса.

На срещата обсъдиха евентуалните допълнителни мерки и начини за справяне със струпването на много деца и младежи на едно място. В тази връзка, кметът Апостолов и кризисният щаб призоват родителите да обяснят на децата си какви рискове крие коронавируса.

„От нас зависи да запазим здравето и живота на хората. Всеки един от нас трябва да следи дали се спазват правилата и мерките в условията на извънредна епидемична обстановка. Не трябва да се забравя, че нещата са все още опасни и че все още нищо не е свършило.“ – категоричен бе Апостолов.

Ръководството на Община Симитли и кметовете по населени места, апелират за разум и призовават всички да бъдат отговорни към себе си и околните.

На срещата присъстваха зам.-кметът Юлиан Мишев, народният представител Стефан Апостолов, началникът на полицейски участък – Симитли Васил Петров и кметовете по населените места.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *